BEHÖVER HUSET EN ANSIKTSLYFTNING?

FASADRENOVERING OCH FASADFÖRÄDLING
GENOM 3D-VISUALISERING
Vackrare Arkitektur har specialiserat sig på att ta fram utkast eller förslag till fasadförädling och fasadrenovering genom 3D-visualisering. Exterör homestyling skulle man också kunna säga. Detta kan sedan användas som grund för arkitektritningar.

Under de flesta exteriörer, även de mest trista och intetsägande, finns oftast en stomme som kan utvecklas till en verklig pärla.

Vi vänder oss till småhusägaren, BRF:er, kommersiella fastighetsägare och mäklare.

Det finns mängder av sätt man kan förhöja utseendet på en byggnad som att helt enkelt måla om eller putsa exteriören med sobra färgkombinationer, nytt takmaterial, spröjsa fönstren, lägga till/modifiera takkupor, balkongen eller entrén etc., alternativt göra en totalomvandling av huset. Vackrare Arkitektur hjälper dig att ta fram det bästa ur ditt hus.

FÅ UT ETT HÖGRE PRIS NÄR DU SÄLJER
Huset värde ökar givetvis genom ett tilltalande yttre. Även mindre kostsamma åtgärder som ny färgsättning och snickeridetaljer kan förbättra exteriören avsevärd. Du får ett högre pris och gör fastigheten lättare att sälja.

MÄKLARE OCH FASTIGHETSÄGARE
Har ni objekt som är svåra att sälja eller locka hyresgäster tiill? En virtuell ansiktslyftning ger den potentiella kunden en idé om hur fastigheten kan komma att gestalta sig.

     PRIVATA HUSÄGARE

     Före fasadrenovering

FASTIGHETSÄGARE

     Före fasadrenovering


SE ÄVEN PROJEKTEN NEDAN